duminică, 20 noiembrie 2016

Toti operatorii ofera acum bilet de avion low cost

Pentru oricine o calatorie reprezinta un adevarat motiv de bucurie, iar de acest lucru au profitat companiile aeriene prezente pe piata din Romania care propun periodic cele mai bune oferte, astfel ca oricand se poate gasi un bilet avion low cost, in special toamna, care reprezinta sezonul city break-urilor. Pe langa Blue Air sau Wizz Air opereaza si Ryan Air, toate fiind companii low cost, iar acestea nu numai ca ofera cele mai ieftine bilete de pe piata, insa aduc frecvent si noi destinatii, astfel ca este mult mai usor sa se puna la cale o excursie inedita.

Tarife accesibile

Pentru a gasi cele mai bune oferte este nevoie sa se apeleze la Aerotravel, site care scaneaza toate zborurile relevante pentru cautarea efectuata de catre utilizator si afiseaza cele mai bune oferte, fiind asadar foarte usor sa se aleaga pretul cel mai atragator. In plus, pentru calatorii flexibili sunt propuse si diferite date care aduc tarife imbatabile, acestia bucurandu-se de cele mai mici preturi.

Numeroase destinatii

Cu aceasta ocazie, cei care aleg un bilet avion low cost vor avea la dispozitie numeroase destinatii din care sa aleaga, dupa bunul plac. Cu siguranta ca oricine si-ar dori sa exploreze cel mai vizitat oras al lumii, Parisul, sa admire frumusetile arhitecturale din regiunea Toscana a Italiei sau istoria bogata a Belgiei, iar acestea sunt acum la doar un click distanta.


Mai mult, calatorii care isi doresc sa evite locatiile clasice si foarte aglomerate se pot orienta catre cele omise adesea de pe itinerariile turistilor, iar in loc de Barcelona sau Madrid, ar putea alege Zaragoza sau Sevilla, orase cel putin la fel de frumoase, insa mult mai putin aglomerate. Cateva dintre acestea sunt accesibile prin zbor direct din mai multe orase ale tarii, astfel ca o calatorie cu avionul reprezinta cea mai buna alegere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu