marți, 11 iulie 2017

Morile pentru cereale pot fi cumparate si online

Evolutia tehnologica usureaza activitatea in nenumarate domenii, chiar si in agricultura, asa ca taranii au ocazia de a profita de acest aspect, astfel incat sa nu se mai complice cu echipamentele clasice si invechite, care nu dau randament. Asadar, in nenumarate situatii sunt ideale morile electrice cereale, fie ca este vorba despre gospodariile mici, fie medii.

Unde gasesc?

Scule Ucraina este un magazin foarte bine dotat, de unde nu lipsesc produsele potrivite in orice gospodarie, iar avantajul este faptul ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele. In plus, clientii se bucura si de diversitate, motiv pentru care vor gasi intotdeauna produsul perfect, care sa se plieze pe nevoile si preferintele lor.

Mai simplu online

Pentru ca acesta este un magazin online, nu mai este nevoie de drumuri pana in magazinele obisnuite pentru a gasi produsele adecvate, toate aflandu-se intotdeuana la doar cateva click-uri distanta. Cu alte cuvinte, se economiseste foarte mult timp, iar intregul proces de achizitie este unul simplu si comod.

Caracteristici


Asadar, un exemplu grozav din categoria de mori electrice cereale este modelul Ruris Gospodar A1, intrucat aceasta dispune de un motor cu o putere de 1100W, in timp ce alimentarea se face la 220V. Dispozitivul este potrivit pentru a marinti orice tip de cereale, totul fiind efectuat cu ajutorul a doua cutite incorporate, ce pot fi adaptate pentru a obtine granulatia dorita, intre 2 si 4 mm. Rotatiile maxime de 3.000 pe minut asigura performante ideale in majoritatea cazurilor, iar greutatea de numai 19 kilograme a intregului aparat permite ca acesta sa fie mutat dintr-un colt in altul al gospodariei fara nicio problema. De asemenea, in decurs de o ora pot fi maruntite circa 100 de kilograme de cereale, cifra care este mai mult decat suficienta in aproape toate situatiile, motiv pentru care moara electrica nu trebuie sa lipseasca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu